Stress management
Inhoud van de training

Heb je vaak het idee dat je handen te kort komt en je steeds de benen vanonder je lijf moet lopen? Ben je overspannen door een te hoge werkdruk? Dan is deze training iets voor jou.

In deze drukke en continu veranderende omgeving heeft iedereen last van stress. Mensen zitten vaak met het gevoel dat de situatie maakt dat zij stress hebben en dat zij hier zelf weinig aan kunnen veranderen. Dit klopt niet! Het gegeven dat iemand in een bepaalde situatie geen stress heeft en iemand anders wel, is daar een bewijs van. Het is niet de situatie die maakt dat je stress hebt maar wel hoe je er tegenover staat. Zo kan je kan elke situatie positief of negatief bekijken, je kan een moeilijke situatie zien als een probleem of als een uitdaging. Samen met de deelnemers gaan we zoek naar nieuwe manieren om stress anders te bekijken.

Leerdoelen

We leren je om:

  • stressvolle situaties te herkennen;
  • stressvolle situaties te voorkomen;
  • op een effectieve wijze met stressvolle situaties om te gaan;
  • stressvolle situaties positief te bekijken;
  • stressvolle situaties assertief aan te pakken.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedere werknemer of leidinggevende die zonder stress door het leven wil gaan.

Meer info?

We komen graag deze training in jouw bedrijf geven. Voor meer informatie of een prijsofferte rond deze training kan je mailen naar info@novare.be.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!