Leerplatform

Ontdek hier de mogelijkheden van ons online leerplatform.
Online leerplatform 

Omdat we geloven in de kracht van blended leren, hebben we zelf een online leerplatform opgericht. Het is een prachtige en gepersonaliseerde leertool geworden die op maat kan worden aangepast van elk traject.

Wat houdt dit in?

Het leerplatform kan worden ingezet ter aanvulling van een korte klassikale training of verweven doorheen een langer leertraject van meerdere opleidingssessies.

De deelnemers ontvangen vooraf of bij de start van hun opleiding een account waarmee ze op ons online leerplatform kunnen inloggen. Na elke trainingssessie wordt de deelnemer via een mailing geactiveerd om het geleerde toe te passen op de werkplek, wat sowieso de transfer verhoogd. Dit kan door het opfrissen van inhouden aan de hand van teksten en filmpjes of door het inoefenen van vaardigheden door oefeningen of opdrachten. 

Welke info wordt aangeboden?

De deelnemers krijgen een module ter beschikking gesteld afhankelijk van het thema van hun opleiding. We bieden deze info in de vorm van:

  • Kennisfiches
  • Do’s en don’ts
  • Teksten en artikels
  • Oefeningen
  • Video’s
  • Tests
  • Boekentips
  • ...

De deelnemers kunnen deze info op elk moment raadplegen waar ze maar willen, vanaf hun pc, laptop of smartphone.

Bovendien heeft elke deelnemer ook een persoonlijk leerprikbord. Op dit prikbord kunnen zij zaken noteren, interessante links bijhouden en voor hen interessante info die op ons leerplatform terug te vinden is, nog eens extra aan hun leerprikbord toevoegen. Zo zullen zij nadien snel informatie terugvinden wanneer ze die nodig hebben, bijvoorbeeld do’s en don’ts voor een evaluatiegesprek.

Ook na het traject blijft het platform voor hen beschikbaar zodat ze af en toe alles eens kunnen opfrissen!

Vragen?

Als u vragen hebt of meer informatie wenst over ons online leerplatform, kan u ons steeds contacteren via info@novare.be of 014/434 636.

Heb je al een account?

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!