Samenwerken
Inhoud van de training

Vind je dat er in je team vaak meer tegen gewerkt wordt dan samen? En heb je de indruk dat je teamleden zich wel eens ergeren aan elkaar? Dan kan je team veel leren uit deze opleiding.

In een team is het belangrijk dat de verschillende persoonlijkheidstypes vertegenwoordigd zijn. Maar een team kan maar succesvol zijn als de teamleden elkaars persoonlijkheid weten te waarderen en constructief met elkaar willen communiceren. Toch zien we vaak dat teamleden de diversiteit in hun team eerder als een last ervaren dan als een lust. Enkel door inzicht te krijgen in hun eigen persoonlijkheidstype en dat van de ander, zullen ze elkaar als complementair leren zien. We bekijken dit op basis van het Lumina Spark model.

Leerdoelen

We leren je om:

  • de persoonlijkheden van je collega's te waarderen;
  • begrip te tonen voor collega’s;
  • collega’s te bevragen in plaats van te veroordelen;
  • constructief met collega’s te communiceren;
  • constructief feedback te geven aan anderen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor teams die elkaar beter willen leren kennen om hun samenwerking te verbeteren.

Bron: persoonlijkheidstypes, Lumina Learning

Meer info?

We komen deze training graag in jouw bedrijf geven. Voor meer informatie of een prijsofferte rond deze training kan je mailen naar info@novare.be.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!