Opnieuw een Qfor label en een erkenning voor de kmo-portefeuille behaald


Terug naar het overzicht

Qfor label behaald
08 Jan 2016

In december was het weer tijd voor een audit, een dubbele deze keer. Want zowel voor de KMO-portefeuille als voor de Qfor wilde we onze erkenningen verlengen. In spanning hebben we de resultaten afgewacht, maar voor de 5de keer zijn we geslaagd met een 100% algemene klantentevredenheid en hebben we dan ook beide certificaten behaald.

Maar de audits leverden ons niet enkel een certificaat op. Onze werking werd ook grondig geanalyseerd en er gebeurde een tevredenheidsonderzoek onder onze klanten, waardoor we weer heel wat waardevolle informatie hebben gekregen om onszelf te verbeteren en te innoveren. Dat zal ons helpen om Novare in 2016 weer naar een hoger niveau te tillen.

We willen dan ook graag onze klanten en partners bedanken voor hun constructieve feedback. Een kleine greep uit hun getuigenissen:

“Novare is vooral sterk in training en advies. … Sterke punten zijn: aandacht voor de klanten, kwalitatief werk, de persoonlijke appreciatie is groot. Je voelt je geen cijfer bij Novare. Wat ik ook positief vind, is dat ze altijd openstaan voor feedback…”

“Wat mij opvalt bij de trainers en coaches van Novare is hun grote betrokkenheid. Wij zijn zeer tevreden over hen. Zij kennen de materie intussen ook door en door.”

“We hebben al verschillende trainingen met Novare georganiseerd. … De training is praktijkgericht en interactief. De voorbeelden zijn werkelijk uit de praktijk gegrepen. Ik krijg heel positieve feedback van de deelnemers, zij zijn altijd heel tevreden.”

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!