Omgaan met verandering
Inhoud van de training

Krijg je binnenkort te maken met een grote verandering? Of is verandering juist een constante binnen jouw organisatie? Leer er tijdens deze training op de juiste manier mee omgaan.

Veranderen is noodzakelijk om te overleven maar het schrikt mensen vaak af en ze worden vaak gezien als een bedreiging. Het vertrouwde loslaten is dan ook niet gemakkelijk. Door hier meer inzicht in te krijgen kunnen medewerkers beter met deze veranderingen op de werkvloer omgaan. Het veranderingsproces doorloopt verschillende fasen. Pas wanneer ze alle fasen doorlopen hebben, merken medewerkers aan het einde van de weg, dat deze veranderingen niet zo onoverkomelijk waren. Samen met de deelnemers bekijken we hoe ze veranderingen op een meer positieve manier kunnen zien.

Leerdoelen

We leren je om:

  • op een positieve manier naar veranderingen te kijken;
  • je eigen weerstand te bevragen;
  • actief te luisteren naar de weerstand van anderen;
  • constructief bij te dragen aan een verandering.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor medewerkers die vaak met veranderingen te maken krijgen.

Bron: gespreksstijlen tijdens een verandertraject, Nathans

Meer info?

We komen graag deze training in jouw bedrijf geven. Voor meer informatie of een prijsofferte rond deze training kan je mailen naar info@novare.be.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!