Loopbaangesprekken voeren
Inhoud van de training

Vind je het belangrijk om ook op lange termijn met medewerkers na te denken over hun toekomst, maar weet je niet hoe je dat best aanpakt? Dan kan een training loopbaangesprekken voeren helpen.

Loopbaangesprekken mogen niet verward worden met functionerings- of evaluatiegesprekken. Bij een loopbaangesprek zet je de toekomst van de medewerker binnen de organisatie centraal. Zoals tijdens elk gesprek is het ook hier belangrijk om volgens een duidelijke structuur te werken zodat alle onderdelen van het gesprek aan bod komen, bijvoorbeeld huidige pijnpunten, talenten, toekomstvisie,…  Het bespreken van deze thema’s is echter niet het enige doel van het gesprek. Op het einde van het gesprek moet je concrete afspraken maken en acties vastleggen. We bekijken stap voor stap hoe je dit kan doen.

Leerdoelen

We leren je om:

  • een constructief loopbaangesprek te voeren;
  • de talenten en doelstellingen van een medewerker te bevragen;
  • SMARTe afspraken te maken;
  • afspraken op te volgen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die samen hun medewerkers willen nadenken over de ideale loopbaan.

Meer info?

We komen graag deze training in jouw bedrijf geven. Voor meer informatie of een prijsofferte rond deze training kan je mailen naar info@novare.be.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!