Leidinggeven op afstand
Inhoud van de training

Zie je jouw teamleden vaker niet dan wel? En leidt dat wel eens tot moeilijkheden of problemen om op een goede manier met elkaar te kunnen samenwerken? Dan is deze training wat je zoekt.

Door de technologische vooruitgang komt het vandaag de dag veel vaker voor dat je op een virtuele manier met je team moet communiceren: via telefoon, videoconference, e-mail, enz. De afstand tussen de leidinggevende en zijn team is vaak ook veel groter dan vroeger. Maar deze afstand maakt het ook moeilijker om bijvoorbeeld een vertrouwensband op te bouwen, om je team op te volgen en om het werk te controleren. Een nieuwe vorm van leidinggeven dient zich dan ook aan. We bekijken samen verschillende tips & tricks om hier mee om te gaan.

Leerdoelen

We leren je om:

  • taken te delegeren op afstand;
  • feedback te geven vanop afstand;
  • teamspirit te creëren vanop afstand;
  • resultaten te beïnvloeden, te verbeteren en te veranderen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die op afstand moeten leidinggeven, omdat ofwel ze in het buitenland zitten ofwel omdat zij of hun team vaak op verplaatsing zijn of extern werken.

Bron: the command & control method, Spolsky

Meer info?

We komen graag deze training in jouw bedrijf geven. Voor meer informatie of een prijsofferte rond deze training kan je mailen naar info@novare.be.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!