Functionerings- en evaluatiegesprekken voeren
Inhoud van de training

Weet je wel dat het belangrijk is om af en toe in gesprek te gaan, maar komt er nooit van? Of weet je niet hoe je er best aan begint? Dan is een training functionerings- en evaluatiegesprekken voeren een goed idee.

In een functioneringsgesprek bespreken leidinggevende en medewerker in een open dialoog welke ontwikkelingen, veranderingen of verbeteringen er in de komende periode mogelijk zijn. In dit gesprek worden wederzijdse verwachtingen duidelijk naar elkaar toe uitgesproken. Er is dan ook een duidelijk verschil met een evaluatiegesprek. In een evaluatiegesprek gaat de leidinggevende samen met de medewerker kijken of de vooropgestelde doelen bereikt zijn. Het voeren van zo’n gesprekken vereist enkele belangrijke vaardigheden. Daarom bekijken we samen met de deelnemers een aantal gesprekstechnieken zoals open communiceren, doelen formuleren en afspraken maken.

Leerdoelstellingen

We leren je om:

  • je goed voor te bereiden op de gesprekken;
  • je verwachtingen te verwoorden;
  • concrete doelstellingen te formuleren;
  • doelstellingen te evalueren;
  • constructief feedback te geven en te ontvangen;
  • duidelijke afspraken te maken.

Doelgroep

Deze training kan worden georganiseerd zowel voor medewerkers, als voor leidinggevenden.

Meer info?

We komen graag deze training in jouw bedrijf geven. Voor meer informatie of een prijsofferte rond deze training kan je mailen naar info@novare.be.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!