Feedback geven
Inhoud van de training

Vind je het moeilijk om anderen te zeggen waar je jezelf wel eens aan ergert? En nog moeilijker om feedback van anderen te ontvangen? Tijdens deze training bekijken we feedback op een positieve manier.

Wanneer het gaat om mensen in onze directe omgeving (collega’s, directe chefs) vinden we het vaak moeilijk om deze mensen te vertellen wat we denken en voelen over hun aanpak. Vooral omdat we weten dat de ander niet blij zal reageren. Niemand vindt het leuk om te horen dat hij/zij iets niet goed doet. We kunnen er nochtans veel van leren. Feedback kunnen geven en ontvangen zijn zeer belangrijke vaardigheden om je goed te voelen op het werk. Daarom bekijken we feedback vanuit een positief perspectief en leren we de deelnemers feedback geven op een constructieve manier.

Leerdoelstellingen

We leren je om:

  • feedback te geven volgens de regels;
  • je feedback te baseren op feiten;
  • de reacties van de ander op te vangen;
  • door te vragen bij het ontvangen van feedback.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor alle medewerkers en leidinggevenden die feedback als leerrijk willen ervaren.

Meer info?

We komen graag deze training in jouw bedrijf geven. Voor meer informatie of een prijsofferte rond deze training kan je mailen naar info@novare.be.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!