Veerkracht verhogen
Inhoud van de training

Voel je jezelf soms fysiek of mentaal uitgeput? Heb je het idee dat je jouw talenten meer zou kunnen benutten of dat je meer voor jouw waarden zou moeten durven opkomen? Dan is deze training iets voor jou.

De wereld waarin we leven en werken wordt steeds drukker en vraagt steeds meer van medewerkers. Het is niet voor niets dat we in het nieuws regelmatig berichten horen over stijgende percentages van langdurige afwezigheid en burn-out. De oorzaken kunnen echter sterk verschillen. De ene medewerker vindt het vooral moeilijk om mentaal met de werkdruk of stress om te gaan, terwijl de andere meer fysieke problemen heeft. Het is ook mogelijk dat er geen sprake is van stress, maar dat de medewerker gewoon te weinig uitdaging vindt in zijn jobinhoud. Het kan gaan om persoonlijke oorzaken, maar ook om oorzaken die gerelateerd zijn aan de organisatie. Samen met de deelnemers bekijken we hun verschillende persoonlijke veerkrachten en geven we technieken mee om deze te verhogen. Daarnaast bekijken we ook hoe ze hun veerkracht kunnen verhogen door invloed uit te oefenen op de arbeidsfactoren van de organisatie.

Leerdoelen

We leren je om:

  • je fysieke veerkracht te verhogen;
  • je mentale veerkracht te verhogen;
  • je talentgerichte veerkracht te verhogen;
  • je sociale veerkracht te verhogen;
  • veerkracht te beïnvloeden via de arbeidsfactoren.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedere werknemer die zijn eigen veerkracht wil verhogen.

Meer info?

We komen graag deze training in jouw bedrijf geven. Voor meer informatie of een prijsofferte rond deze training kan je mailen naar info@novare.be.

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!