Blog


Blog overview


Razendsnelle trends in leren op de werkvloer, wie is nog mee?

22 Jun 2017

Nu we ons meer en meer aan het verdiepen zijn in online leren en de verschillende tools die erbij horen, worden we met “buzzwords” om de oren geslagen. Het moet als organisatie of HR dienst niet makkelijk zijn om mee te blijven en alles te omvatten. Hybride leren, flipped classroom, augmented reality, gamification, etc. Ben jij nog mee? We laten je de bomen door het digitale bos terug zien.

blogit.readmore


De wet werkbaar en wendbaar werk

06 Mar 2017

Het is een feit: de wet Peeters, ofwel de wet rond wendbaar en werkbaar werk, is goedgekeurd en grotendeels retroactief van kracht vanaf 1 februari 2017. Er werd al veel over geschreven, maar wie heeft nog het overzicht over wat deze wet precies zal teweeg brengen? We maken daarom even een korte samenvatting.

blogit.readmore


Het leren van de toekomst

online learning desk
14 Oct 2016

De manier waarop leren en ontwikkelen in organisaties wordt georganiseerd, evolueert stilaan mee met het digitale tijdperk. Ook bij Novare staan we steeds open voor vernieuwing en verandering om hierin mee te groeien. Maar hoe moeten wij onze aanpak en opleidingen afstemmen op ‘het leren van de toekomst’? Om een antwoord te zoeken op deze vraag, verdiepten we ons in het boek ‘Bouwstenen voor High Impact Learning’ van Prof. Filip Dochy, KULeuven. In het boek worden 7 bouwstenen besproken in het kader van zijn nieuwe HILL-model, ofwel High Impact Learning that Lasts.

blogit.readmore


Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!