Blog


Blog overview


RESPECT, wat betekent het op de werkvloer?

respect op de werkvloer
02 May 2016

Iedereen maakt wel eens graag een mopje op het werk of lacht met stoten die een collega uithaalt. Zo zijn we als nieuweling allemaal wel eens achter een voorwerp gestuurd dat helemaal niet blijkt te bestaan, tot hilariteit van de collega's alom wanneer je je suf blijft zoeken. Onschuldige mopjes moeten kunnen, maar de grens tussen plagen en pesten is heel fijn, en voor je het weet is de lijn helemaal niet meer in zicht.

blogit.readmore


Klantvriendelijkheid troef bij Stad Turnhout

Evaluatie
16 Oct 2015

Stad Turnhout, niet alleen letterlijk dé kaart-stad van België, daarnaast ook een Stad die al haar kaarten inzet op de ontplooiingskansen van hun professionele medewerkers. We leiden momenteel verschillende groepen arbeiders en bedienden op in de aspecten van klantvriendelijk communiceren. En af en toe komen we in onze opleidingen, net zoals in een echt kaartspel, wel eens een pracht van een kans tegen, een joker waar we meteen mee kunnen uitkomen. We nemen je graag mee in dit inspirerende verhaal…

blogit.readmore


Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!