Blog


Blog overview


Veerkracht vs. werkbaar werk

22 Apr 2016

In het kader van de nieuwe welzijnswet ontwikkelden we in 2015 al een nieuw model rond veerkracht waarbij we een onderscheid maakten tussen 5 soorten veerkracht. Na verschillende brainstormmomenten met ons team en een succesvolle trainersdag zijn we tot een synthesemodel gekomen waarin onze soorten veerkracht worden gekoppeld aan de arbeidsfactoren.

blogit.readmore


Langer werken met goesting

22 Feb 2016

“Wie doet wat hij graag doet, hoeft in zijn leven nooit een dag te werken.” Dat is een uitspraak die we vaker horen, maar is zo’n doel ook voor iedereen haalbaar? Feit is wel dat we met z’n allen langer zullen moeten werken. En werken tot 67 of 70 jaar is alleen haalbaar wanneer er ook aangepaste jobs zijn. Dus we zijn met z’n allen op zoek naar jobs waarin er aandacht is voor gezondheid en plezier in het werk. Iedereen zoekt een job waarin hij of zij zijn talenten en passies ten volle kan inzetten. Het probleem is alleen dat de vraag op dit moment groter is dan het aanbod. Er zijn meer mensen op zoek naar werkbaar werk, dan dat er werkgevers of organisaties zijn die dat kunnen aanbieden.

blogit.readmore


Opnieuw een Qfor label en een erkenning voor de kmo-portefeuille behaald

Qfor label behaald
08 Jan 2016

In december was het weer tijd voor een audit, een dubbele deze keer. Want zowel voor de KMO-portefeuille als voor de Qfor wilde we onze erkenningen verlengen. In spanning hebben we de resultaten afgewacht, maar voor de 5de keer zijn we geslaagd met een 100% algemene klantentevredenheid en hebben we dan ook beide certificaten behaald.

blogit.readmore


Inzetten op veerkracht

Van kop tot teen zonder stress
19 Oct 2015

In de actualiteit blijven berichten verschijnen rond burn-out, depressies, enzovoort. Maar wanneer er al sprake is van burn-out, zijn we eigenlijk te laat. Daarom hebben we met ons team gekozen voor een preventieve aanpak en een volledig aanbod uitgewerkt rond het verhogen van veerkracht.

blogit.readmore


Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!